Over ons:

Ikleerchinees.nl is een initiatief van China website Geledraak.nl, een uitgebreide website over China, Hong Kong en Taiwan. Nu steeds meer mensen
Op deze pagina’s vindt u:

  • volop informatie, weetjes en nieuwtjes over het Chinees (Mandarijn)

Wie is wie?

Docente Huadi Wang Huadi Wang – Docente Chinese taal. Als free-lancer van vele markten thuis. Doceert o.a. aan Erasmus Universiteit Rotterdam, Hogeschool Rotterdam en het Petrus Canisius College in Alkmaar. Werkt sinds 2004 als docente Chinees. 

 

 

Docent Martin van der TogtMartin van der Togt – Docent Chinese taal. Sinoloog met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven. Sinds 2011 verzorgt hij ook taalcursussen voor Geledraak.nl in Haarlem. Daarnaast brengt hij werknemers van bedrijven die zaken doen met China graag de beginselen van het Chinees bij op de in-house taalcursussen van Ikleerchinees.nl.

Joke BruynzeelJoke Bruynzeel – Sinologe. Verzorgt voor Ikleerchinees.nl cursus Klassiek Chinees: het leren vertalen van oude Chinese teksten. Tijdens haar studie sinologie had Joke al een grote voorliefde voor klassiek Chinees: ‘uitdagende puzzels’.

 

Marilou den Outer – Eigenaar van Geledraak.nl en coordinator van de Chinese taalcursussen Ikleerchinees.nl. Historicus, en journalist, met al sinds de jaren tachtig een actieve belangstelling voor alles wat met China te maken heeft.

 

Adres/ bereikbaarheid: Touchdowncenter, Leidsevaart 594, 2014 HT Haarlem. (voer in Tomtom ‘Spoorzichtlaan’, Haarlem in) . Het gebouw ligt tegenover een Volvo-dealer. Aan de achterzijde van het pand is ruime gratis parkeergelegenheid. Tip! NS-station Heemstede-Aerdenhout is op loopafstand (ca. 300 meter).

Contact:  contactformulier)

 

Reageren is niet meer mogelijk