Chinees voor bedrijven en organisaties

Vertrouwen opbouwen, goede relaties smeden, het ijs breken – dat zijn belangrijke voorwaarden om in China goede zaken te kunnen doen. Een stap in die richting kan worden gezet door  Mandarijn Chinees te leren spreken. Ikleerchinees.nl biedt  taaltrainingen voor bedrijven en organisaties aan, desgewenst ook op uw werkvloer (in-house). In vijf bijeenkomsten kan al een aardige basis worden gelegd. De inhoud kan ook aan specifieke wensen worden aangepast en ook langduriger trainingen kunnen worden aangeboden, of juist een spoed-cursus. Dit alles in overleg met de ervaren docenten.

Quote van Applikon Biotechnology, dat in voorjaar 2011 in-house taaltrainingen liet verzorgen door Geledraak.nl/ Ikleerchinees.nl: |
"Applikon Biotechnology doet anno 2011 booming business met China. De animo voor een in-company training was dan ook bijzonder hoog onder onze medewerkers. Grappig detail, de ochtend na een les wordt er in gangen volop Chinees gepraat! Kortom een uitstekende manier om de betrokkenheid van de werknemers te verhogen. Kennis van de lera(a)r(es) is bijzonder goed en alle wensen worden vertaald in de lessen. De eerste groep is inmiddels klaar (compleet met certificaat!) en we overwegen zelfs om voor de liefhebbers (talenten!) een vervolgcursus op te zetten".

Meer informatie en/of inschrijven

Vul uw naam en e-mail adres in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* indicates required field
 

Op alle cursussen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

 

In-house taalcursus Chinees, bij Applikon Biotechnology (foto Fred van der Hoek):

 

Reageren is niet meer mogelijk