Algemene Voorwaarden

(Geldend voor Chinese taalcursussen, aangeboden door Ikleerchinees.nl)

Inschrijving

U kunt inschrijven via het contactformulier onderaan elke cursuspagina op deze website.  U krijgt dan een bevestigings-email toegestuurd waarin aanvangsdatum, -tijd en de betaalgegevens worden vermeld. Pas na ontvangst van de betaling is uw inschrijving geldig. NB: U dient zich in te schrijven vóórdat de cursus begint. De data staan vermeld op de website.  Indien het daar aangegeven minimum aantal deelnemers niet is gehaald gaat de cursus niet door. U krijgt dan het betaalde lesgeld teruggestort.

Prijzen

De prijzen op de website zijn inclusief BTW. De prijzen zijn lesprijzen, het lesmateriaal is niet inbegrepen.

 

Lessen inhalen

Als de docent afwezig is worden – indien geen vervanging gevonden kan worden – de lessen later ingehaald. Cursisten die een les missen kunnen de lessen in het algemeen niet inhalen.

Restitutie:

  • in het geval van overmacht, bijvoorbeeld op medische gronden.
  • wanneer een cursus niet doorgaat, en u geen passende vervanging in het aanbod kunt vinden.
  • wanneer u zich vóór aanvang van de cursus afmeldt, te weten: twee weken voor aanvang van de cursus krijgt u het cursusgeld terug minus administratiekosten (5,00 euro). Vanaf twee weken vóór aanvang van de cursus wordt 40% van het lesgeld ingehouden. Na aanvang van de cursus is geen restitutie meer mogelijk.

Rechten

Als deelnemer aan één van de talencursussen van Ikleerchinees.nl / Geledraak.nl heeft u gedurende de cursus recht op: – 10% korting op al uw aankopen in China webshop Zaiton.nl (m.u.v. Nederlandstalige boeken, dit i.v.m de wet op de vaste boekenprijs). Zaiton heeft een grote hoeveelheid Chinees studiemateriaal.

 

Reageren is niet meer mogelijk